عنوان الموضوع : شرائح بطاطـا محشية بالدجاج أرجو التثبيت المطبخ الجزائري
مقدم من طرف منتديات العندليب
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كيفكم يا بنات ان شاء لله الكل تمام وبخير وبصحه يا رب ...رح ندخل في الموضوع على طول .. حابة استفسر عن ميكروويف كينوود شكون عندها تقلي رايها فيه؟؟ وياليت احد يشرحلي كيف استخدمو لاني بصراحه حرت فيه و كرهني وحابة نستخدموا .. لا تبخلوا على بالردود الله يسعدكم لاني محتاجه افهم الطريقة .......... في بانتظار ردودكم الحلوة
وهادي صورته
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
>>>> الرد الأول :
إن شاء الله تلقاي اللي يساعدك حنونة
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الثاني :
جزاك الله خير الجزاء
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الثالث :
...................................
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الرابع :
أنا نصارحك رحت المرة اللي فاتت للحميز جيت نشري فى واحد خوه نصحني مول الحانوت مشريتوش شريت ماركة أخرى نتمني يفيدوك البنات
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الخامس :
انا حوستلك في اليوتوب ملقيتش غيرالصيانة و كحوست في المنتديات لقيت ياسر الي عندهم نفس انشغالك الا اني لقيت وحدة مصرية كاتبة طريقة تشغيلو نقلتلك الشرح نتاعها كيما راه و الكثيرات اكدو انو الكتالوغ مش مفهم مطلقا
هذه اجابتها حرفيا :
انا عندى النوع ده
بصى لو عايزه تسخنى حاجه حطيها ودوسي start مره واحده هتسخنلك 30 ثانيه لو دوستى start مرتين ورا بعض هتسخنلك 60 ثانيه وهكذا
لو عايزه بقى تدوبى التلج هتلاقى فى اوبشن فوق كده مكتوب defrost by wieght تقريبا بتحطى الحاجه اللى عايزه تفكى منها التلج وتدوسي على الزرار ده وبعدين تكتبى وزن الحاجه اللى حطيتيها اد ايه وتدوسي start
وممكن بردو لو مش عايزه بالوزن تحطى الحاجه وتدوسي على power level وتدوسي على رقم الحاجه اللى عايزه تفكيها اذا كانت لحمه ولا خضار ولا اى حاجه وبعد كده start
لو عايزه تسوى فراخ مثلا
بتحطيها وتدوسي على باور ليفيل وتكتبى الوقت اللى عايزه تسويه فيها وبعد كده ستارت
يا رب اكون افدتك
جربي كده التسخين وقوليلي صح كده ولا بتاعى غير بتاعك؟
اصل الصوره مش نازله عندى